Kotisivut

(1 tuotearvio)

0,00 

Responsiiviset kotisivut.

Tuotetunnus (SKU): 5 Osasto:

Kuvaus

YRITYKSILLE, HARRASTUSTOIMINTAAN, YKSITYISILLE TAI YHDISTYKSILLE

Responsiiviset kotisivut yritykselle, yksityisille, harrastukseen tai yhdistyksille edullisesti ja tyylikkäästi. Nykyisin lähes kaikilla on pääsy Internetiin ja ensimmäisen kontaktin alkaa yleensä kotisivuiltanne. Käyttäjät etsivät palveluita sekä tuotteita verkosta ja vertailevat näitä keskenään. Usein hinta ratkaisee, mutta myös hyvä asiakaspalvelut ovat osatekijöitä hyvä asiakassuhteen solmimiseen. Yksinkertaisesti näyttävät ja toimivat kotisivut nappaavat käyttäjän kiinnostuksen ensi silmäyksellä. Kotisivujen kustannukset ovat kuukaudessa lähes olemattomat.

OmenaBlogi suunnittelee, kehittää ja toteuttaa kotisivupaketin, jossa on kaikki mitä tarvitset, jotta kotisivusi toimii sujuvasti. Toteutamme visuaalisesti näyttävät ja toimivat kotisivut, jotka kaappaavat käyttäjän kiinnostuksen ensi silmäyksellä! Suunnittelemme ja toteutamme logot ja Facebook -bannerit.

Rakennamme sinulle edistykselliset kotisivut ja räätälöimme ne tarpeesi mukaan.

Olen rakentanut kotisivuja ja foorumeita jo lähes 3 vuoden kokemuksella, joten hinta on sen mukainen, eli todella edullinen. Tämä on täysin harrastuspohjaista työtä. Hinta määräytyy täysin tuotteista ja mitä kotisivuille laitetaan. Jos kiinnostuit niin ota yhteyttä niin, katsotaan yhdessä mitä voimme rakentaa juuri sinulle. Käy täyttämässä suunnittelulomake, joka auttaa meitä toteuttamaan kotisivusi.

Työ sisältää:

  • Kotisivut tarpeesi mukaan
  • Räätälöity teema (tai valmis teema)
  • Oma logo
  • Kuvat
  • Tekstiä
  • Teeman käännös Suomeksi

1 arvio tuotteelle Kotisivut

  1. Tuija

    Asiantuntemuksella toivomani kauniit wordpress -kotisivut.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *