Minkälaiset kotisivut tarvitset?

Mikä on nettisivujesi tavoite?

Ennen uusien nettisivujen suunnittelua ja rakentamista on hyvä selvittää mikä on nettisivujesi tarkoitus ja tavoite. Näin voidaan valita paras mahdollinen alusta uusille www-sivuillesi ja valita luotettavat lisäosat, joilla tarvittavat toiminnnot voidaan toteuttaa. Kerro meille tavoitteesi ja nettisivujesi tarkoitus ja me etsimme sopivat lisäosat, joilla toinnot saadaan toteutettua kotisivuillesi.

Mikä nettisivu-ohjelmisto sopisi parhaiten www-sivuille?

Oletko ”Neebie” eli uusi vai kokenut kotisivujen omistaja? Monet kokevat WordPress ohjelmiston helppokäyttöisenä sisällönhallintaohjelmana. Jos kuitenkin haluat rakennuttaa isomman nettsivukokonaisuuden, voi olla järkevää harkita Joomla Sisällönhallintaohjelmiston valitsemista uusien nettisivujen pohjaksi. Joomla on monilta osin muokkautumiskykyisempi ohjelmisto kuin WordPress. WordPress soveltuu parhaiten pienempiin nettisivustoihin ja blogi sivustoiksi, sehän on alun perin suunniteltu blogi-ohjelmistoksi. Jos koet tekniset asiat vaikeiksi ja silti haluat avata nettisivut, voi WordPress olla paras ja helpoin vaihtoehto.

Sivujen hakukoneoptimointi

Otamme aina huomioon SEO Hakukoneoptimoinnin uusia nettisivuja rakentaessamme. Huomioimme, että kaikki kuvat, tekstit, otsikoinnit, linkit ja meta-tiedot ovat hakukoneoptimoitu Googlea ja muita hakukoneita ajatellen. Ohjeistamme myös miten itse huomioitte hakukoneet jatkossa kun lisäätte uutta aineistoa nettisivuillenne. On tärkeää että nettisivuille ei lisätä mitään uutta aineistoa jota ei ole hakukoneoptimoitu.

Käyttötuki ja ohjeet nettisivujen muokkaukseen

Teemme kaikista kotisivujesi perustoiminnoista selkeät, kuvalliset ohjeet, joiden avulla voit halutessasi itse muokata ja lisätä aineistoa nettisivuille. Tarvitessasi apua nettisivujen päivittämisessä tai vai jos et itse halua lisätä uutta aineistoa nettisivuillesi ja haluat että joku muu hoitaa sen puolestasi, me Kotisivutohtori:ssa voimme huolehtia myös kotisivujesi päivittäisestä huollosta ja uuden aineston lisäämisestä. Kerro meille toiveesi! Et jää yksin uusien nettisivujesi kanssa!

Miten saada Responsiiviset nettisivut?

Kotisivujen responsiivisuus (skaalautuvuus mobiililaitteissa) saadaan aikaiseksi nykyaikaisilla sivupohjilla. Kaikki uudet sivupohjat ovat valmiiksi responsiiviset. Skaalautuvuutta ei tarvitse erikseen koodata tai lisätä. Eri osioiden näkyminen mobiililaitteissa sen sijaan voidaan määritellä erikseen. Sivustot jotka eivät skaalaudu käytettävän laitteen mukaan ovat auttamattomasti vanhanaikaiset. Tämä on tärkeää jo siksi että suurin osa käyttää internettiä suoraan puhelimellaan eivät enään kotoa käsin tietokoneella. Skaalautuvuus on tärkeää myös siksi että Google huomioi sen indeksoidessaan nettisivut. Kaikki www-sivustot jotka eivät skaalaudu, joutuvat Googlen hakutuloksissa häntäpäähän. Responsiivisuutta ei siis voi enään ohittaa olankohautuksella.